Houten kozijn

Inzethorren voor draai-kiepramen.     

U kunt deze horren eenvoudig in het kozijn klemmen zonder te schroeven of boren.Ze zijn bijna niet zichtbaar in een raam en kunnen altijd blijven zitten.

Heeft u meerdere ramen waar u horren in wilt hebben meet dan ieder raam apart op, soms zit er toch een paar millimeter verschil in.
Horren zijn maatwerk, elke hor wordt speciaal voor u op maat gemaakt! Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar. 

Heeft u ventilatieroosters in het raam of andere uit-stekende delen aan de buitenzijde van het raam kies dan voor de 43mm inzethor.

Geldt bovenstaande niet voor uw raam? Onze hor van 34 mm. profiel met ultra dunne lip is dan de beste keus, het raamkozijn hoeft dan niet bijgesteld te worden.

Heeft u een raam dat horizontaal georiënteerd is neem dan even contact op of vermeld het bij "Opmerking" in het bestelproces.            

Maximale maten voor grijs gaas: 1150 mm breed óf hoog.

Maximale maten voor zwart gaas: 1250 mm. breed óf hoog.

Hoe in te meten?

Inmeten houten kozijn met aluminium strip

Meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte tot op de mm. nauwkeurig. De hoogtemaat wordt bepaald tot aan de bovenkant van de aluminium strip (deze bevindt zich aan de onderkant van het kozijn). Houdt zelf geen rekening met speling, deze trekken wij ervan af.

Let op: Er zijn 2 soorten houten kozijnen, u dient de soort te selecteren bij het bestelproces, dit in verband met de aftrekmaat die we moeten hanteren.

Houten kozijn met de aluminium strip tussen de kozijnstijlen

Een houten kozijn waarbij de aluminium strip zich TUSSEN de verticale kozijnstijlen bevindt. Zie onderstaande afbeelding voor een situatie van een kozijn waarbij de aluminium strip zich tussen de kozijnen bevindt.

Houten kozijn met de aluminium strip voor de kozijnstijlen.

Een houten kozijn waarbij de aluminium strip zich VOORBIJ de verticale kozijnstijlen bevindt. Zie afbeelding hieronder voor een situatie van een kozijn waarbij de aluminium strip voorbij de kozijnenstijlen bevindt.

     Let op: De maximale maten voor een hor zijn 150 mm. X 2200 mm. In horren groter dan 1500 mm. wordt een   tussenprofiel in dezelfde Ral-kleur geplaatst om de stabiliteit te waarborgen.

Ral kleuren: Standaard kleuren per profiel:

  34 mm. dunne lip43 mm.
    
Ral 9010 WitXX

Ral 9001 Crème-witXX
Ral 5011 StaalblauwX 
Ral 7016 AntracietXX
Ral 6009 DennengroenX 
Ral 9005 Gitzwart (meerprijs)X 

Ral 7021 Zwartgrijs (meerprijs)X 

 

Sorteer op
© 2019 - 2024 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel