Huur een paneel om uit te proberen

Infrarood Achterhoek komt als eerste met dé oplossing voor mensen die nog niet zo bekend zijn met infrarood verwarming:

Huurpanelen!

Het is nu mogelijk een paneel te huren voor een week en zelf te ervaren wat infrarood verwarming je biedt. Dit is de ideale manier om een paneel uit te proberen in je hele huis; verplaats hem iedere dag naar een andere kamer waar verwarming nodig is om te weten te komen hoeveel Watt er nodig is in die ruimtes. Er zijn panelen van diverse Wattages te huur; daarna is het nemen van een beslissing een stuk makkelijker geworden.

Voorwaarden paneel huren:

- Panelen dienen zelf afgehaald te worden in Lichtenvoorde. (Bij uitzondering kunnen ze in overleg gebracht/gehaald worden, afhankelijk van de afstand).

- Kosten zijn € 25,- voor 1 week, te betalen bij afhalen. Betaling d.m.v. bankoverschrijving, tikkie/betaalverzoek of contant. Bij contante betaling kan gevraagd worden om een kopie van ID/paspoort.

Bij aankoop van een nieuw paneel binnen 1 maand na de huurperiode worden deze kosten weer in mindering gebracht op de koopprijs.

- Huurpanelen worden voorzien van steunen om ze te gebruiken; er worden geen wand/plafond houders meegeleverd.

- Het "Paneelhuur" formulier dient ondertekent te worden. 

- Panelen dienen op de afgesproken dag/tijd terug gebracht te worden.

- Mocht het paneel bij terugkomst ernstig beschadigd en/of kapot zijn dan wordt een schadevergoeding in rekening gebracht ter hoogte van de kosten voor reparatie (of vernieuwing indien niet meer te repareren).

- Maximaal 1 paneel per week - per klant. Meerdere weken huren is mogelijk indien beschikbaar.

Heeft u nog vragen of wilt u reserveren? Neem dan even contact op via het contactformulier.

 

 

© 2019 - 2024 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel