Waarom naar Infrarood Achterhoek: 

Infrarood Achterhoek in Lichtenvoorde laat u sinds 2018 graag kennismaken met infraroodverwarming. Jarenlang heb ik er in Spanje zelf profijt van gehad toen ik daar woonde, al vanaf 2013 heb ik ervaring met infrarood panelen. Daar is het heel normaal om de woning op deze manier te verwarmen, mede doordat er bijna geen gasleidingen liggen. Dit was een goede reden om ook in Nederland op infraroodverwarming over te stappen. De verwachting is dat infrarood verwarming in de toekomst een van de beste alternatieven is voor verwarmen met gas.

Infrarood geschikt voor alle ruimtes

Infrarood panelen zijn geschikt voor alle ruimtes binnenshuis, van woon- en slaapkamer tot keuken en badkamer. Maar ook in de garage, werkplaats en kantoor. Hierbij is een goed advies over de benodigde wattages in elke ruimte belangrijk. Heb je teveel wattage dan is dat jammer van de electriciteit, te weinig wattage geeft geen lekker warm gevoel en kan tot teleurstelling leiden. Met onze ervaring en advies zit je altijd lekker warm!

Genieten van infrarood verwarming:

Het doel van Infrarood Achterhoek is om meer mensen te laten genieten van infrarood verwarming. Door eigen ondervinding weten velen al dat de warmte van infrarood veel intenser is dan conventionele verwarming. En dat is niet het enige voordeel; Met infrarood bereik je met minder Wattage dezelfde warmte en dat is natuurlijk kostenbesparend. Omdat de warmte echt doordringt in je lichaam profiteren je spieren en gewrichten hiervan optimaal; ze zijn minder stijf en pijnlijk. Dus voor mensen met reumatische- en spierklachten is infrarood verwarming de beste optie.

Kwaliteit panelen:

De kwalitatief als best bestempelde infrarood panelen die wij leveren komen rechtstreeks van de fabrikant en hebben stuk voor stuk een veiligheids- en kwaliteitskeurmerk. We vinden dit heel belangrijk omdat wij onze klanten niet willen teleurstellen. Daarom bieden wij infraroodverwarming aan die jarenlang meegaat. Hiermee wordt ook aangetoond dat de panelen de investering waard zijn, de prijs-kwaliteitsverhouding klopt gewoon!

Met vriendelijke groet,

Miranda Hartman                                        

MetM - Infrarood Achterhoek

De beste verwarming is altijd de zon, die d.m.v. hittegolven energie afgeeft die van vitaal belang is.

Deze hittegolven dringen de lucht binnen en verwarmen de aarde en de mensen. Dit effect merk je bijvoorbeeld in de hoge bergen waar je de zon, ondanks de koude temperaturen, toch kunt voelen: het is heerlijk warm zodra de zonnestralen je huid bereiken.

Na jaren van onderzoek is de hittegolfverwarming van vandaag ontwikkeld om het effect van dit natuurlijke proces ook in woonruimtes te creëren: De infrarood verwarmingspanelen.

De hittegolven werken op dezelfde manier als de stralen van de zon, ze verwarmen niet de luchtmassa maar de vaste materialen zoals meubilair, vloeren, muren en natuurlijk het menselijk lichaam; de aangename warmte is meteen daar waar het nodig is. Vaste materialen slaan warmte op en geven het ook weer af aan de omgeving, hierdoor ontstaat er een aangenaam binnenklimaat.

Andere voordelen van infrarood verwarming:

  • Geen stofwerveling.
  • Meerdere plaatsingsmogelijkheden (mobiel, wand, plafond, systeemplafond).
  • Gebruik van normaal stopcontact.
  • Leverbaar met thermostaat.
  • Efficiënt en kostenbesparend; met minder Wattage toch de gewenste temperatuur bereiken.
  • Ook als bijverwarming waardoor de c.v. een paar graden lager kan.
  • In vele varianten verkrijgbaar; voor iedere ruimte het juiste paneel.
  • Ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsproblemen.

En heeft u zonnepanelen op het dak? Dan bent u uw eigen energieleverancier en verwarmt u uw woning optimaal.

Naar infrarood panelen

 

© 2019 - 2024 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel