Herroeping/retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of download onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren/herroepen

1. Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn infrarood panelen die een persoonlijk karakter hebben en naar persoonlijke wensen zijn vervaardigd. Hieronder vallen o.a. de panelen waarop u uw (eigen) foto hebt laten drukken.

2. Bij herroeping van een aankoop waarbij voor een andere Ral kleur is gekozen dan de standaard Ral 9016 kleur worden annuleringskosten, te weten 15% van het aankoopbedrag, in rekening gebracht indien de aankoop zich al in het productieproces bevindt of al geleverd is aan de consument.

3. Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn horren en/of plissédeuren die op maat gemaakt zijn en naar persoonlijke wensen zijn vervaardigd. 

 Formulier voor herroeping

MetM
Paulus Potterstraat 18
7131 VL  Lichtenvoorde

+31-(0)651066997
KVK NUMMER 78509955
BTW NUMMER NL003349509B55

© 2019 - 2024 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel