Dubbele deur:

Heeft u 2 openslaande deuren naast elkaar, bijvoorbeeld naar het terras, dan kunt u 2 plissé deuren gespiegeld naast elkaar plaatsen als dubbele deur. 

Opmeten:

Breedte: Meet daarvoor de volledige breedte van de betreffende opening en deel dit door 2. De uitkomst hiervan is de breedtemaat van de deuren die u nodig heeft maar die wel minimaal 5 cm. breder zijn per deur.

Hoogte: Daarna kiest u de hoogtemaat die binnen de hoogte marges vallen (in mm). Zit de hoogtemaat die u nodig heeft er niet tussen dan kunt u deuren bestellen die één maat breder zijn dan u eigenlijk nodig heeft.

Bij een dubbele deur krijgt u automatisch een lange boven- en onderrail meegeleverd.

Voor montage van een dubbele plissédeur "In de Dag" heeft u niets extra' s nodig, alles zit daarvoor in de doos.

Voor montage van een dubbele plissédeur "Op de Dag" heeft u  2  hoeklijnen 20 x 40 nodig.

Belangrijk: De plissédeur dient rechtop gemonteerd te worden. Wordt de plissédeur aan de buitenkant geplaatst op een schuine ondergrond dan is een schuine onderrail noodzakelijk om dit op te vangen waardoor de plissédeur rechtop kan staan.

Heeft u twijfels over het inmeten of weet u niet of de plissédeur "In-de-dag" of "Op-de-dag" gemonteerd moet worden, stuur ons dan een foto van de betreffende deur incl. de ruimte eromheen (gezien vanuit de kant waar u de plissédeur wilt plaatsen). Wij helpen u dan verder.

Sorteer op
© 2019 - 2024 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel