Infrarood panelen van Elbo-therm zijn van hoge kwaliteit en staan prachtig in uw woon- en werkomgeving.                    Alle infrarood panelen zijn voorzien van een wandhouder uitgezonderd het 200 Watt standaard model, hier heeft u de keuze tussen een wandhouder of voetsteunen (geen meerprijs). 

Het standaard paneel van 1000 Watt, de Zeshoek en het Rond paneel hebben standaard een plafondhouder (bij de prijs inbegrepen). Wilt u deze panelen (ook) aan de wand kunnen bevestigen vermeld dit dan even bij de bestelling.

Wilt u een ander paneel aan het plafond of aan een schuin dak, dan dient u er een plafondhouder bij te bestellen.

Alle panelen zonder frame zijn "mobiel" te gebruiken, de voetsteunen kunt u apart bestellen.

De meeste panelen zijn in bijna alle RAL kleuren leverbaar. De kleur kunt u aangeven bij het bestelproces. Door de drukte is de levertijd voor panelen momenteel 4-6 weken, ongeacht welke kleur.

Om de temperatuur in een ruimte te regelen is een thermostaat belangrijk. Gebruikt u het infrarood paneel alleen als bijverwarming in b.v. de woonkamer waar ook al c.v. zit dan is een 2e thermostaat niet nodig. Het is juist voordelig dat de thermostaat van de c.v. eerder op temperatuur is en daardoor de c.v. op een laag pitje zet; dit bespaart gas. In ruimtes waar geen andere thermostaat aanwezig is kunt u er wel een plaatsen, dan heeft u de temperatuur zelf in de hand. Thermostaten zijn ook verkrijgbaar op deze website.

Klik hier voor de gebruikers- en montagehandleiding van Elbo-therm panelen.

De prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW  en verzendkosten. Afhalen in Lichtenvoorde is ook mogelijk. De keuze geeft u aan bij het bestelproces.

Standaard-Basic

       

Easy

   

Exclusief

    

Badkamer

  

Krijtbord

  

Zeshoek
     

 

Rond

 

 

Keramiek

 

 

Glas

 

 

Spiegel

 

 

Babykamer

 

 

    

  

                                                                                            

                    

                                                                                                

                                       

 

© 2019 - 2023 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel