Garantie

Onze verwarminselementen hebben een garantie van 2 jaar (krijtbord, keramiek en vloermat) of 5 jaar (overige modellen). De garantietijd vangt aan met de koopdatum. De beslissing blijft bij de fabrikant om defecte apparaten om te wisselen of te repareren.

Onze horren en plissédeuren hebben een garantie van 2 jaar. De garantietijd vangt aan met de koopdatum.

Uitgesloten van garantieaanspraken zijn schades, die op onjuiste behandeling en/of onjuist gebruik zijn terug te voeren alsook het zelf, of door derden aangebrachte- of verrichte werkzaamheden of wijzigingen aan het apparaat of artikel. Schades als gevolg van natuurgeweld zoals blikseminslag, zijn uitgesloten. De garantie is product-gerelateerd en er kan binnen de garantietijd aanspraak op gemaakt worden door elke persoon die het apparaat of product legaal verkregen heeft. Door reparatie wordt de oorspronkelijke garantietijd niet verlengt. Door de verklaring van overeenstemming bevestigen wij, dat de door ons gefabriceerde en in omloop gebrachte verwarmingen alle aan de relevante, fundamentele veiligheidseisen voldoen.


Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

 

 

© 2019 - 2024 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel