Aangezien wij houden van afwisseling en het ontzettend leuk vinden om op verschillende manieren te werken bieden wij ons aan om jou uit de brand te helpen, dus:

Heb je als bedrijf of zzp'er te maken met vakantie, ziekte óf kom je gewoon even handen tekort om alle werkzaamheden op tijd af te krijgen? Heb je iemand nodig voor een (kortlopend) project en wil je niet voor langere tijd iemand inhuren of aannemen?

Bij MetM zijn we van vele markten thuis, op administratief gebied maar ook werken met de handen is ons niet vreemd. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Brede administratie, boekhouding, vertalingen, Office-pakket, horeca, in- en verkoop maar bijvoorbeeld ook het in elkaar zetten van artikelen. Dit kunnen online werkzaamheden zijn, in een onderneming of achter de schermen maar projecten in onze werkplaats / op locatie is ook mogelijk. Ik hoor natuurlijk graag bij welk werk jij wel iemand kunt gebruiken, we staan open voor vele soorten klussen.

Dus heb jij iemand nodig die één- of meerdere uren/dagen bijspringt neem dan gewoon contact op. Dan bekijken we samen hoe we je door de drukke periode helpen.

Werkzaamheden worden in overleg per uur, per stuk of per project gefactureerd. 

Lijkt je dit wat en wil je kennismaken? Laat een bericht achter middels het contactformulier op deze site en ik neem snel contact met je op.

Wij kijken alvast uit naar onze samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Miranda Hartman

MetM Dienstverlening

 

© 2019 - 2023 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel