Infrarood Achterhoek levert infrarood panelen van hoge kwaliteit. Er is volop keuze maar staat uw wens er niet tussen, neem dan gewoon even contact met ons op en wij doen ons best om te kijken wat mogelijk is in overleg met de fabrikant. 

Alle infrarood panelen zijn voorzien van een wandhouder uitgezonderd het 200 Watt standaard model, hier heeft u de keuze tussen een wandhouder of voetsteunen (geen meerprijs). Dit staat aangegeven bij het artikel. Indien u kiest voor de voetsteunen vermeld dit dan bij ' Opmerking', wij houden daar dan rekening mee.

Het standaard paneel van 1000 Watt, de Zeshoek en het Rond paneel hebben standaard een plafondhouder (bij de prijs inbegrepen). Met de plafondhouder kunt u het paneel ook aan de wand bevestigen, andersom niet. Wilt u een paneel met wandhouder aan het plafond of aan een schuin dak, dan dient u er een plafondhouder bij te bestellen.

Ook overige panelen zonder frame zijn "mobiel" te gebruiken, de voetsteunen kunt u apart bestellen.

De meeste panelen zijn in bijna alle RAL kleuren leverbaar. De kleur kunt u aangeven bij het bestelproces. De levertijd voor de standaard kleur (Ral 9016 - glanzend) is 5-7 werkdagen, de levertijd voor matte poedercoating en overige Ral kleuren  is +/- 2 weken.

De prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Afhalen in Lichtenvoorde is mogelijk, er worden dan geen verzendkosten berekend. De keuze geeft u aan bij het bestelproces.

 

Sorteer op
© 2019 - 2021 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel