In verband met vakantie van de leverancier van 11 t/m 31 juli worden bestellingen die gedaan worden in deze weken vanaf 1 augustus in productie genomen. 

Wij wensen iedereen een hele mooie zomer!

 

Infrarood Achterhoek levert infrarood panelen van hoge kwaliteit.                      

Alle infrarood panelen zijn voorzien van een wandhouder uitgezonderd het 200 Watt standaard model, hier heeft u de keuze tussen een wandhouder of voetsteunen (geen meerprijs). 

Het standaard paneel van 1000 Watt, de Zeshoek en het Rond paneel hebben standaard een plafondhouder (bij de prijs inbegrepen). Wilt u deze panelen (ook) aan de wand kunnen bevestigen vermeld dit dan even bij de bestelling.

Wilt u een ander paneel aan het plafond of aan een schuin dak, dan dient u er een plafondhouder bij te bestellen.

Alle panelen zonder frame zijn "mobiel" te gebruiken, de voetsteunen kunt u apart bestellen.

De meeste panelen zijn in bijna alle RAL kleuren leverbaar. De kleur kunt u aangeven bij het bestelproces. De levertijd voor de standaard kleur (Ral 9016 - glanzend) is 3-7 werkdagen, de levertijd voor matte poedercoating en overige Ral kleuren  is 1 á 2 weken.

Om de temperatuur in een ruimte te regelen is een thermostaat belangrijk. Gebruikt u het infrarood paneel alleen als bijverwarming in b.v. de woonkamer waar ook al c.v. zit dan is een 2e thermostaat niet nodig. Het is juist voordelig dat de thermostaat van de c.v. eerder op temperatuur is en daardoor de c.v. op een laag pitje zet; dit bespaart gas. In ruimtes waar geen andere thermostaat aanwezig is kunt u er wel een plaatsen, dan heeft u de temperatuur zelf in de hand. Thermostaten zijn ook verkrijgbaar op deze website.

De prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Afhalen in Lichtenvoorde is mogelijk, er worden dan geen verzendkosten berekend. De keuze geeft u aan bij het bestelproces.

 

Sorteer op
© 2019 - 2022 MetM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel